Derfor er jeg medlem


Sus Thorslund Indretningsarkitekt mDD

Jeg blev optaget i 2009 og er stolt af at være en del af Zonta – et Internationalt netværk af ressourcestærke kvinder – der har til formål at styrke og hjælpe kvinder over hele verdenen gennem engagement og tillid. Det er helt specielt og kan ikke nedfældes på få linjer her.

Klublivet giver mig løbende inspiration personligt som fagligt – både på grund af spredning af alder og faglige kompetencer – som på grund af indholdet på vores klubaftner med foredrag, virksomhedsbesøg m.v. Et professionelt netværk der udvikler både personligt og i erhvervssammenhæng.

Det at være en del af en samlet flok, at gøre en forskel for kvinder lokalt, nationalt og international og at mærke den entusiasme for vores fælles mål – Kvinder hjælper Kvinder.

Vores motto beskriver det så godt – ærlig og værdig til tillid.

Tina Gyldmark,  frivillig koordinator på Hospice

Som nyt medlem – optaget januar 2016 – er jeg begejstret over den varme, jeg er blevet mødt med. Det er berigende at sidde i et forum med så mange skønne kvinder og endnu bedre at kunne være med til at støtte kvinder, som har det svært.

Vores månedlige klubaftener byder på socialt samvær, nyt fra klubben, samt foredragsholdere eller virksomhedsbesøg.

Jeg er kommet med i Medlemsudvalget og i bestyrelsen, samt står for vores facebookside. Jeg glæder mig til samarbejdet.

Lone Ditlevsen, revisor:

“At være medlem af Zonta beriger flere aspekter af mit liv.”

Jeg blev optaget i Zonta Holbæk i 2003. Zonta’s formål at fremme kvinders status synes jeg er meget vigtig. Jeg er glad for, at vi både bidrager internationalt, nationalt og lokalt.

Personligt betyder det meget for mig, at jeg har fået gode venner i klubben, og jeg nyder meget vores spændende klubaftener. Jeg synes også, at jeg har udviklet mig personligt gennem bestyrelsesarbejdet og ved input fra forskellige foredragsholdere.

Jeg ville meget nødigt undvære de hyggelige og spændende aftener i Zonta Holbæk.

 

Sus Thorslund, formand Zonta Holbæk

_dsc5827

Tina Gyldmark, friviligkoordinator på Hospice

fullsizerender

Lone Ditlevsen, registreret revisor