Derfor er jeg medlem


Sus Thorslund Indretningsarkitekt mDD:

Jeg blev optaget i 2009 og er stolt af at være en del af Zonta – et Internationalt netværk af ressourcestærke kvinder – der har til formål at styrke og hjælpe kvinder over hele verdenen gennem engagement og tillid. Det er helt specielt og kan ikke nedfældes på få linjer her.

Klublivet giver mig løbende inspiration personligt som fagligt – både på grund af spredning af alder og faglige kompetencer – som på grund af indholdet på vores klubaftner med foredrag, virksomhedsbesøg m.v. Et professionelt netværk der udvikler både personligt og i erhvervssammenhæng.

Det at være en del af en samlet flok, at gøre en forskel for kvinder lokalt, nationalt og international og at mærke den entusiasme for vores fælles mål – Kvinder hjælper Kvinder.

Vores motto beskriver det så godt – ærlig og værdig til tillid.

Berit Thougaard, kunderådgiver:

Jeg blev medlem i efteråret 2017 efter at have besøgt klubben et par gange, hvor jeg blev betaget af den varme og gode stemning, der er i klubben. Jeg er med i Zonta, fordi jeg gerne vil være med til at gøre en forskel for kvinder både lokalt, nationalt og internationalt. Jeg er stolt af at kunne sige, at jeg er en zontian, da vi sætter fokus på nogle vigtige områder, hvor kvinder kan fremme deres virke og uddannelsesmuligheder.

Derudover får jeg lov til at lære en masse spændende, inspirerende og handlekraftige kvinder at kende i netværket. Til sidst får jeg lov til at udvide min horisont ved de forskellige foredrag, der bliver afholdt og virksomhedsbesøg, som vi tager på.

Sus Thorslund

Berit Thougaard